Voordelen

Bedrijven, organisaties of overheden denken vaak automatisch aan nieuwbouw. Met als resultaat dat ze hun plannen moeten uitstellen of bijstellen. En dat terwijl ‘recyclage’ van bestaande modulaire gebouwen een efficiënte en aantrekkelijke oplossing is.

 • Herbruikbare gebouwen hebben een scherpe prijs

  Een bestaand prefab gebouw ontmantelen, verplaatsen, opnieuw afwerken, inrichten en gebruiken is goedkoper dan zelf bouwen. En vaak ook goedkoper dan containergebouwen huren. Benieuwd naar het verschil?
  Vraag een offerte

 • Herbruikbare gebouwen zijn snel geplaatst

  In ons aanbod en in dat van onze partners vinden wij snel de juiste ruimte-oplossing voor u. Sneller dan iemand ze voor u kan bouwen. Door een efficiënte planning en coördinatie kunnen we u garanderen dat uw gebouw in geen tijd aangepast, geplaatst en inzetbaar is.

Herbruikbare gebouwen zijn op maat aanpasbaar

 • Flexibele indeling

  Binnen het geraamte van de dragende structuur van een prefab gebouw is bijna alles mogelijk. Vertel ons wat u nodig heeft en we stellen u een indeling op maat voor. Is een gebouw te groot voor u? Weet dan dat we het altijd in aparte kleinere segmenten kunnen herbouwen.

 • Flexibele afwerking

  Wanden, daken en vloeren worden vernieuwd en aan uw wensen aangepast. Ook de technieken en de HVAC-installaties stemmen we perfect af op de noden van de nieuwe ‘bewoners’. Heel wat van onze klanten wanen zich na plaatsing en afwerking in een nieuwbouw.

 • Herbruikbare gebouwen kunnen flexibel gefinancierd worden

  Huren, leasen, kopen, … Met of zonder terugkoopcontract. We bekijken samen wat er voor u op korte en lange termijn het interessantst is.

 • Herbruikbare gebouwen zijn gegarandeerd van topkwaliteit

  Onze gebouwen zijn niet nieuw. Onze garanties zijn dat wél. U krijgt dezelfde garanties op de structuur, op de waterdichtheid, op bepaalde technieken en installaties als wanneer u een nieuw prefab gebouw koopt of huurt.

 • Herbruikbare gebouwen zijn een duurzame oplossing

  Duurzaam bouwen is vandaag een noodzaak. Door slim om te gaan met prefab gebouwen bouwt en werkt u milieu- en toekomstbewust.

 • Bekijk ons aanbod